подяка

Звіт роботи фонду у липні

01.08.2023

Липень для « Життєлюба» – місяць підготовки до крутих анонсів й водночас відпочинку для команди. Бо круте створюється лише з ресурсу, тож ми продовжуємо впроваджувати проекти, створювати ініціативи й готуємо для вас багато цікавого у цей та наступні місяці. Але що ж цікавого було в липні? Давайте подивимось:

«Життєлюб поруч». Проєкт передавав продуктові та гігієнічні набори, воду, гігієнічні памперси та пелюшки для людей в Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській областях разом з партнерами на місцях і волонтерами. Разом допомагати вдається ефективніше.

Центр підтримки ВПО «Життєлюб піклується». Продовжує бути надійною опорою для новеньких киян, де вони можуть отримати не лише речі й товари першої необхідності, а й можливість безоплатно відвідувати лікарів, спортивні тренування, групові заняття з психологами та екскурсії містом.

«Трудолюб». Цього місяця трудолюби працювали з психологами, навчались створювати супровідний лист, розпочали участь в спікінг-клабі англійською. Крім того сім трудолюбів стали цифровізаторами на спеціальних стійках в мережі супермаркетів а ще другий місяць трудолюби навчаються на екскурсоводів у відомому арт-просторі.

«Агентство дорослих моделей». Наші моделі доказ того, що немає меж досконалості – вони не лише плідно працювали на зйомках, а й навчились новому на майстер-класі з позування. Неодмінно замовляйте зйомки аби переконатись в професійності наших дівчат та хлопців.

«Обід без бід». Продовжує годувати Ба та Ді Києва смачними обідами, на додачу радувати життєлюбів засобами побутової хімії. Крім того, весь місяць команда готувала відкриття нового будиночка, тож вже з четвертого серпня Ба та Ді Солом’янського району смакуватимуть обіди від партнерських ресторанів

Дякуємо усім військовим за те, що ми можемо працювати на допомогу і підтримувати усіх, кому це потрібно. Дякуємо усім партнерам та суперонуками і підопічним за довіру – ви найкращі.

І працюємо далі, щоб втілювати нові й важливі активності. Тож слідкуйте, буде ну дуже цікаво.

Читайте также

Закрити Дізнатися більше