подяка

Результати роботи. Жовтень

01.11.2022

Жовтень для фонду Життєлюб завжди був особливим — 1 жовтня відзначають Міжнародний день людей поважного віку.

Ще декілька років тому ми влаштовували паради та концерти для наших Життєлюбів, знаходили безліч приводів зібратися та зігріти один одного своїм теплом.

Зараз ми працюємо у зовсім інших реаліях, але хто русня така, щоб зупинити нас на шляху добрих справ та нових досягнень?

Отже, з радістю та позитивним настроєм на перемогу поспішаємо поділитися результатами роботи фонду у жовтні.

  •  Наш гуманітарний хаб в Києві працює нон-стоп: знаходимо, перевозимо та розподіляємо продукти харчування, одяг, засоби гігієни та медикаменти у прифронтові й деокуповані населені пункти. Тільки у звільнений Лиман ми доставили 500 продуктових наборів, теплі речі, та корм для тварин. Таких гуманітарних поїздок ми здійснили у 7 областей.
  •  В Запоріжжі в рамках гуманітарного хабу за підтримки Волонтерської сотні ми передали 3 000 продуктових наборів мешканцям Запоріжжя, а також в села сірої зони, зокрема Степногірськ, Новоолександрівка, Юльївка, Григорівка, Веселянка Запорізької області та в Стрюківку й Українку Дніпропетровської області. 150 сімей ВПО з малолітніми дітьми отримали набори з дитячими товарами в Запоріжжі. Продовжує роботу і наш медичний пункт: фахівці надали консультації 170 людям зі статусом ВПО й видали 800 необхідних медичних препаратів.
  • Щомісяця ми підтримуємо партнерський Благодійний фонд в Харкові. В жовтні ми забезпечили їх паливом для доставки гуманітарної допомоги в деокуповані села Харківщини та надали близько 40 тонн гуманітарної допомоги.
  •  В жовті відчинився новий будиночок Обід без Бід на Оболоні. А ще до дня людини поважного віку, до наших будиночків завітали наші зірки, завдяки яким ще більше людей дізнались про проєкт і як можна допомагати Ба і Ді.
  •  Наш Центр підтримки ВПО «Життєлюб піклується» в Києві оновився та переїхав, але за переїздом ми не забули про наших підопічних: 135 людей, які вимушено покинули домівки отримали допомогу, а команда проєкту продовжує залучати партнерів та ресурси для допомоги людям.
  • Бобри добра встигали не тільки допомагати адресно й організовувати активності, які відвідали 410 людей, але й провели діагностику зору підопічним та допомагали хвостикам наших підопічних.
  • 1450 упаковок життєво необхідного інсуліну передали наші давні друзі від Novo Nordisk, а ми вже частину ліків доставили у Харківську область.
  •  Краса (та звісно ЗСУ) врятують світ, тому поки наші герої та героїні боронять нашу країну, дівчата та хлопці з Модельного агентства Життєлюб продовжують надихати та взяли участь у зйомках для відомих брендів, зокрема для lifecell.

Все це було б неможливим без вашої підтримки 

Дякуємо кожному українцю та нашим партнерам за внески, допомогу, лайки та репости, рекомендації та критику.

Читайте также

Закрити Дізнатися більше