подяка

Звіт роботи фонду за вересень

29.09.2023

Вересень для «Життєлюба» видався очікувано спекотним, як і погода за вікном. Це був дуже плідний період, бо ми готували багато нового та крутого для підопічних фонду. Озираючись на цей місяць, хочемо сказати, що дуже пишаємось роботою команди, волонтерів та партнерів. Ну а тепер до результатів.

«Життєлюб поруч» продовжує підтримувати людей у прифронтових областях. Доставили й роздали близько 1000 гуманітарних наборів для людей в Малій Олександрівці на Херсонщині. А в лікарню Херсона – тонну медикаментів від наших партнерів — їх вистачить, щоб покрити потреби пацієнтів на кілька місяців.
Через партнерів передали воду для Запорізької,  Дніпропетровської та Харківської областей, а в Ямпіль на Донеччині –  200 гігієнічних наборів.

«Обід без бід» цього місяця роздали Ба та Ді 23 500 порцій смачних обідів. До цього результату долучився новий ресторан-партнер. Команда проєкту уже приготувалася вітати життєлюбів із Днем людини поважного віку.

Для «Агентства дорослих моделей» вересень став рекордним за кількістю зйомок. Їх було 18, і серед них: ювелірний бренд, бренд одягу та косметики, а ще відеокліпи виконавців й соціальні ролики. Якщо побачите в улюбленого бренду ефектних життєлюбів на фото, знайте — то наші.

«Трудолюб» підтримує своїх хлопців та дівчат через заняття з психологами у різних форматах (тренінги, індивідуальні консультації, PSY гра) й допомагає їм розвивати нові навички. Провели одноденний інтенсив з комунікацій, а ще хлопці та дівчата продовжують регулярно вивчати англійську.

Дякуємо трудолюбам, які відкриті до знань і спікерам, які готові проводити івенти у свій вільний час. А ще ми тішимось великій кількості вакансій для трудолюбів і закликаємо бізнес не зупинятись в пошуку досвідчених людей в свої команди.

Нам не вистачає слів описати скільки ще роботи ведеться командою і вже скоро ми поділимось частиною її результатів. Тому радимо слідкувати за нами в жовтні і всі наступні місяці. Уже не терпиться розказати вам усе

Читайте также

Закрити Дізнатися більше