подяка

Звіт роботи фонду за серпень

31.08.2023

Серпень видався найспекотнішим місяцем літа в усіх сенсах — робота нашої команди кипить. Одні проєкти активно працюють і допомагають підопічним, одні — готують активності на найближчий час, одні проєкти переживають трансформації в усіх сенсах. Що ж сталося за серпень? Давайте дивитись.

«Обід без бід». Відкрили будиночок у Соломʼянському районі Києва, тепер можуть тішити ще більше Ба та Ді смачними обідами. До проєкту повертаються старі і приходять нові партнери — пишаємось!

«Життєлюб поруч». Здійснили дві поїздки на Херсонщину — у Калинівську та Новорайську громади, куди доставили 550 продуктових та гігієнічних наборів. Також передали 294 набори у Білозерську громаду Херсонської області. Надали нашим партнерам у Запоріжжі майже 22 тонни питної води і дитячі коляски та все необхідне для малечі — обіймаємо!

Центр підтримки ВПО «Життєлюб піклується». У серпні оголосив про припинення роботи, втім за цей місяць допомогу отримали 1050 новеньких киян і ще 270 — відвідали активності, на які отримували сертифікати — любимо!

«Трудолюб». Після закінчення навчання трудолюби проводять екскурсії, стають промоутерами. Проєкт регулярно проводить заняття з психологом, спікінг клаби з англійської та працевлаштовує хлопців та дівчат до класних компаній — обожнюємо!

Агентство дорослих моделей «Життєлюб». У серпні моделі взяли участь аж у 17-ти зйомках для спортивного додатку різних брендів та компаній. А ще зйомках соціального ролика та кліпі відомого артиста. Після останнього посту про проєкт до нас звернулося багато команд, які в пошуку моделей для провокативних зйомок — захоплюємось!

Дякуємо військовим за те, що ми маємо можливість працювати і допомагати, памʼятаємо кожного героя.

Читайте также

Закрити Дізнатися більше