подяка

Результати роботи. Січень

01.02.2023

Перший місяць року пролетів так швидко, що ми й отямитись не встигли, як уже підбиваємо його підсумки. «Життєлюб» цього місяця встигнув усе: і побувати на канікулах, щоб відновити сили, і надати допомогу, попри усі тривоги й вимкнення світла. Але про все по черзі:

Гуманітарний хаб передав допомогу у сім населених пунктів у пʼяти областях України. Її отримали понад 1500 людей у Дніпропетровській, Харківській, Херсонській, Київській та Запорізькій областях.

«Обід Без Бід» продовжує годувати Ба й Ді у семи будиночках в Києві. Завдяки нашим СуперОнукам і підтримці активних компаній ми змогли потішити життєлюбів не тільки смачними обідами, а й додатковими смаколиками: фруктами, зефіром, медом, печивом тощо. Минулих вихідних наші підопічні смачно поснідали в ресторані «100 років тому вперед».

Центр «Життєлюб піклується» не припиняє розвиватися і цього місяця відкрив електронну реєстрацію на отримання гуманітарної допомоги. Переселенці виходять з Центру з одягом, продуктами для себе і своїх чотирилапих, сертифікатами на безоплатні послуги й майстер-класи, а головне — з посмішками на обличчі.

«Трудолюб» провів три суперкорисні події з неймовірними спікерами у найкрутіших локаціях Києва. Друзі-експерти проєкту регулярно проводять консультації з 14-ма переселенцями. А менеджери «Трудолюба» допомагають їм із пошуком нової роботи й активно готують для вас події на наступний місяць.

Січень завжди тяжкий для творчої сфери, але не для «Агенції Дорослих Моделей».  За цей місяць вони провели 2 фотосесії, моделі знялися у новому кліпі гурту «Циферблат» і мали відеозйомку для спортивного додатка. А ще в агенції з'явилася нова модель — Анке — вона румунка, яка певний час живе в Україні.

За цей місяць «Життєлюб» показав класні результати. У наступному ми зробимо все, щоб у підопічних фонду виникало ще більше бажання любити життя і радіти йому. Дякуємо за те, що є, і що буде, вам – нашим партнерам, волонтерам та життєлюбам.

Читайте также

Закрити Дізнатися більше